Alla inlägg den 28 april 2013

Av Magdalena Svensson - 28 april 2013 16:49

Då är man tillbaka i Karlstad efter en trevlig helg i Frövi. Både lillstumpan och jag är lite hostiga men det går över. Hemresan gick bra, både jag och Wilma somnade i bilen. Jag sov till Karlskoga och Wilma sov hela vägen hem, så det blir nog sent ikväll.


Som vanligt när jag har varit hemma i Frövi känns det tomt när man kommer hem. Men ingen ångest än. Myset i soffan tillsammans med Doris så det kommer att gå bra.


Här nedan kommer bilder från helgen.

Av Magdalena Svensson - 28 april 2013 07:11

Har precis vaknat efter en helt okej natt til en solig morgon. Lite tidigare än vag jag hade hoppas på och lite mer värk i knäna än vardag har lust med. Efter fyra dagar i Frövi kommer det att bara av hemåt till Kalstad, både för lite vila och några viktiga besök. Lägenheten måste anpassas lite och jag behöver ha lite hjälpmedel så att min vardag blir lite lättare. Jag har även ansökt om färdtjänst, hoppas så att jag lättare kan ta mig från punkt A till punkt.

Igår var vi till syrran och fikade. Det har blivit riktigt snyggt på ovanvåningen. Riktigt bra jobbat.sen kom hela gänget hem till mormor. Kusinerna sjöng medians maten tillreddes, mysigt tyckte jag som vilade på soffan. Tack mamma och Frank för en trevlig helg. Wilma stortrivs som vanligt både hos er och moster.

Ovido - Quiz & Flashcards