Alla inlägg den 6 mars 2011

Av Magdalena Svensson - 6 mars 2011 20:57

Här kommer lite bilder från dagens utflykt...


     


  

Av Magdalena Svensson - 6 mars 2011 20:08

Under torsdagen och fredagen var Wilma hos farmor eftersom Staffan läste lite kurser på universitetet. Wilma strålade som en sol när vi hämtade henne. Lördagen tillbringade vi mestadels hemma men än tur till lekparken vid biblioteket och en tur in i biblioteket hann vi med innan vi intog soffan för lördagsmys.



Idag har vi varit en tur ut till Värmlands näs och ätit god lunch, gosat med katter, hälsat på både kalvar, kor och tjurar samt åkt traktor till Wilmas stora glädje (tyvärr vill det sig inte med uppladdningen av bilder så dessa kommer i ett senare inlägg).



Hur har jag du mått den här veckan? Jag känner mig inte fullt lika trött (det är skönt att Wilma har varit hemma, men det är också jobbigt), men det går i vågor. Biverkningarna av strålningen har gett sig tillkänna och dessa biverkningar är inte alltid så sköna, tänk er magsjuka men var och varannan dag. Men nu kommer jag att strålas i bara att strålas och cellgiftsbehandlas i 10 dagar till (hela nästa vecka och till onsdag veckan efter). Sen är det bara att vänta några veckor tills det blir operation.



Ja just det! Bilen har varit in på service. Förutom servicen är det lite annat som måste fixas. Lite smådyrt blir det men det kunde ha blivit värre, ett av felen täcks av bilförsäkringen.

Ovido - Quiz & Flashcards